Haberler falan weblog

*Dikkatimi çeken haberleri paylaşıcam, dünyayı kurtarmak gibi bir amacım yok...

-Özellikle avrupa ve ABD basın özgürlüğü sınavımızı gayet iyi niyetli görünümleriyle takip etmekte. Ah vah eder gibiler ama çok da dürüst bir politika benimsediklerini düşünmemekteyim. En azından kurumlar üstü bir şikayet ya da gözlemci mekanizması olmasından dolayı doğru olan şeylere inancını muhafaza edebiliyor insan. Meselemiz nedir? Malum mit tırları davası, açıklayalım: Birileri bir yerlere silah göndermiş, birileri de bunu öğrenmiş, ve görevini yapmış. Bu yüzden bir insanın özgürlüğünden olabilmesi ne acı. Üstelik hatalı değilken. Can Dündar'ın bir tek kitabını dahi okumamış insanlar şu an onun hapsedilmesini dört gözle beklemekteler. Suçu "devletin gizli kalması gereken bilgilerini temin edip yayımlamak"  ne garip, herkes her şeyi biliyor ve susuyor. iç-ses tamam siyasi bloga döndü bu iş, anarşik mi olacan başımıza

-Bunu paylaşmam lazım :) İsrail'li David Shoshan Tanrı için uzaklaştırma kararı istedi. Mahkeme bildiğin beton bina ya, Hayfa Sulh Mahkemesi :) Hakim siklememiş tabi de, "Son üç yıldır bana kibarca değil sert davranmaya başladı." demiş bizim Shoshan.

-Beşiktaş Galatasaray'ı Mario Gomez'in golüyle 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış.

-Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinin Khargone Bölgesinde bulunan Badi köyünde her yıl ortalama 300 kişi intihar ediyormuş. Şeytani varlıklara inandıklarını söyleyen köylüler, alkol yasağı uygulamasını da reddetmişler.
Ahanda köy burası, intihar edesim geldi amk
Haberler falan weblog Haberler falan weblog Reviewed by Admin on 00:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok

O zaman Nasılsın ?

Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest